Kort: Instruksjoner for uttak (VISA / Entropay VISA) (PC)

VISA- og Entropay VISA-uttak er bare tilgjengelig i kassen hvis du har gjort minst ett innskudd med det kortet i løpet av de siste 12 månedene.

Du kan be om uttak med et kort ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. Klikk på Kasse og deretter på Uttak.
  3. Skriv inn beløpet du vil ta ut, og klikk på Neste.
  4. Velg korttypen du vil bruke.
  5. Sjekk kortopplysningene nøye, og klikk på Send forespørsel.

Forespørselen blir behandlet innen 72 timer, og du blir kreditert beløpet innen ti virkedager.

Viktig:

• Midlene blir automatisk kreditert det samme kortet som du brukte til forrige innskudd med kort.
  • Midlene blir automatisk konvertert til den valutaen du brukte ved forrige innskudd med kort.
  • Hvis kortet som blir valgt av systemet til automatiske uttak, ikke lenger er gyldig, kan du kansellere forespørselen og sende oss en e-post.
  • For å gjøre uttak til et nytt kort må du først gjøre et innskudd med kortet.