Direkte bankoverføring: valutakonvertering

Dersom det er aktuelt, konverterer vi automatisk midlene din fra valutaen på Stars-kontoen din til valutaen som er tilgjengelig ved direkte bankoverføring i landet der du er registrert. Hvis det er samme valuta, blir det ikke foretatt noen valutakonvertering.

Valutaen som uttakene dine sendes til deg i, vises alltid i uttaksskjermen i kassen.

Vi henviser også til den automatiske e-postbekreftelsen og Transaksjonshistorikk-knappen i kassen hvis du vil se hvordan forespørselen blir behandlet.