Direkte bankoverføring: grenser for uttak

Du kan be om maksimalt én direkte bankoverføring hver 24. time.

Minstebeløpet du kan be om via denne metoden, tilsvarer i de fleste land 10 USD.

For å se de spesifikke grensene, deriblant det tillatte maksbeløpet kan du følge denne fremgangsmåten:

1. Gå til kassen.
  2. Klikk på Uttak.
  3. Skriv inn et beløp høyere enn 10 USD for å gå til neste skjermbilde.
  4. Når du velger Direkte bankoverføring, vises de spesifikke grensene dine.
  5. Klikk på Avbryt for å gå ut fra uttaksskjermen.