Direkte bankoverføring: Instruksjoner for kasse (mobilapp)

Følg denne fremgangsmåten for å be om et uttak fra en mobilenhet via direkte bankoverføring:

1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. Følg fremgangsmåten for enheten din:
    • iOS: Trykk på «Kasse»-ikonet nederst på skjermen.
    • Android: Trykk på de tre linjene som representerer navigasjonsmenyen øverst til venstre, og trykk så på «Kasse».
  3. Velg «Uttak»-fanen.
  4. Velg et av de foreslåtte uttaksbeløpene, eller angi et annet beløp i «Annet»-feltet.
  5. Se retningslinjene for uttak og trykk på den grønne pilen for å fortsette.
  6. Velg «Direkte bankoverføring».
  7. Se gjennom uttaksgrensene og vekslingskursen (om nødvendig).
  8. Trykk på den grønne pilen for å fortsette.
  9. Skriv inn de nødvendige bankopplysningene.
  10. Bekreft at alle opplysningene stemmer, for å unngå forsinkelser og/eller returgebyrer, og send forespørselen.

Det tar vanligvis 3–5 virkedager før du får pengene på konto.

VIKTIG!

Husk alltid å logge ut på riktig måte før du lukker mobilappen.

• iOS: Trykk på «Mer» nederst på skjermen, og deretter på «Logg ut».
  • Android: Trykk på ikonet for navigasjonsmenyen øverst til venstre, og deretter på «Logg ut».

Hvis du blir blokkert av systemet, kan du vente i ti minutter og prøve på nytt.