Direkte bankoverføring: Instruksjoner for uttak (PC)

Før du igangsetter et uttak, må du sørge for å ha nødvendige bankopplysninger tilgjengelig, som bankens navn, IBAN og BIC.

Slik gjør du uttak med denne metoden:

1. Gå til kassen.
  2. Velg fanen med valutaen du ønsker, og klikk på .
  3. Skriv inn beløpet du vil ta ut, og klikk på Neste.
  4. Velg Direkte bankoverføring, og klikk på Send forespørsel.
  5. Skriv inn de nødvendige bankopplysningene*, og klikk på Send forespørsel.
  6. Skriv inn bankopplysningene på nytt, og klikk for å bekrefte.
  7. Kryss av i bekreftelsesboksen for kontoeiere, og klikk på Send.
  8. Når du er på uttaksskjermen igjen, klikker du på Send forespørsel.
  9. Klikk på OK på bekreftelsesskjermen.

Uttaksforespørselen blir behandlet i løpet av 72 timer og krediteres bankkontoen din i løpet av tre til fem virkedager.

*Obs! Den registrerte kontoeieren må være den samme som Stars-kontoinnehaveren, og bankkontoen må være i samme land som det som er registrert på Stars-kontoen din.