ecoPayz: instruksjoner for uttak (PC)

ecoPayz er tilgjengelig som uttaksmetode i kassen kun hvis du har gjort et innskudd med denne metoden i løpet av de siste 12 månedene.

Følg denne fremgangsmåten for å overføre penger fra Stars-kontoen til ecoPayz-kontoen din:

1. Gå til kassen og velg saldoen med den ønskede valutaen, og klikk på «Uttak».
  2. Angi beløpet du ønsker å ta ut, og klikk på «Neste».
  3. Velg ecoPayz-kontoen du vil overføre penger til, og klikk på «Send forespørsel».
  4. Når du er blitt videresendt til ecoPayz-skjermen, angir du de nødvendige opplysningene og klikker på «OK».

Det kan ta opptil 72 timer å behandle forespørselen.  Når transaksjonen er godkjent, overføres midlene til den valgte ecoPayz-kontoen umiddelbart.