HiPay: uttak fra HiPay-lommeboken til bankkontoen din

Når du har bedt om et uttak til HiPay-lommeboken din, har du syv dager på deg til å godta.

Hvis valutaen på forespørselen om uttak ikke er den samme som på HiPay-kontoen din, belaster HiPay deg et vekslingsgebyr.

Hvis du ikke har HiPay-lommebok, blir en opprettet automatisk for deg når du ber om ditt første uttak fra Stars-kontoen.

Deretter mottar du en e-post fra no-reply@hipay.com med brukernavnet og et midlertidig passord.

For å kunne overføre midlene til bankkontoen din må du først validere HiPay-lommeboken på denne måten:

1. Klikk på Klikk her for å aktivere kontoen.
  2. Skriv inn det midlertidige passordet, og lag deretter et eget passord og klikk på Bekreft.
  3. Når du er blitt videresendt til HiPay-lommeboken, skriver du inn personopplysningene dine og laster opp de nødvendige verifiseringsdokumentene (du kan få mer informasjon om verifiseringsprosessen ved å kontakte HiPays kundeservice direkte).

Når HiPay-kontoen din er verifisert, følger du denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Finance og deretter på Withdrawals, og fyll ut skjemaet.
  2. Skriv inn beløpet du vil ta ut, og klikk på Submit.

Forespørselen om uttak blir bekreftet på e-post.

Vanlig ventetid ved overføring til bankkonto må beregnes. Det kan ta opptil syv dager før uttak utenfor SEPA samt uttak på over € 10 000 er tilgjengelig på bankkontoen din.