NETELLER: Instruksjoner for uttak (PC)

I henhold til retningslinjene våre for uttak blir uttak automatisk kreditert VISA-kort du har brukt til å gjøre innskudd i løpet av de foregående 12 månedene, før de blir kreditert tilbake til NETELLER-kontoen din.

Slik ber du om uttak:

1. Klikk på Kasse.
  2. Klikk på Uttak.
  3. Skriv inn beløpet du vil ta ut, og klikk på Neste-knappen.
  4. Velg NETELLER og klikk på Send forespørsel.
  5. Hvis du har fullført innskudd med NETELLER i løpet av de foregående 12 månedene, er NETELLER-opplysningene dine fylt ut. Sjekk opplysningene og klikk på OK.
  6. Hvis du ikke tidligere har foretatt innskudd med NETELLER, må du skrive inn NETELLER-konto-ID og fylle ut andre nødvendige opplysninger og deretter trykke på Send.
  7. Når du blir sendt tilbake til uttaksskjermen og ser NETELLER-kontonummeret ditt ved siden av NETELLER-alternativet, velger du foretrukket valuta for uttak, om nødvendig, og klikker på Send.
  8. Deretter ser du en bekreftelsesdialog med informasjon om uttaksforespørselen. Hvis alt stemmer, klikker du på «OK»-knappen

Uttaksforespørselen blir behandlet i løpet av 72 timer og krediteres NETELLER-kontoen din umiddelbart etter godkjenning.