NETELLER: Instruksjoner for uttak (mobilenheter)

For å bekrefte om betalingsmåten er tilgjengelig i ditt land, logg inn på Stars-kontoen din og gå til kassen.

Avhengig av hvilket land du er registrert i, kan et innskudd fra NETELLER de siste tolv månedene være påkrevd for at denne metoden skal bli tilgjengelig for uttak.

For å gjennomføre et uttak med NETELLER, følg disse enkle stegene:

1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. Avhengig av enheten din:
    • iOS: Trykk på Kasse nederst på skjermen.
    • iOS PokerStars Next Gen-appen: Trykk på Konto og velg Kasse.
    • Android: Trykk på navigasjonsmeny-ikonet og velg Kasse.
  3. Velg Uttak.
  4. Skriv inn uttaksbeløpet og trykk på Uttak for å gå videre.
  5. Hvis du har ventende automatiske uttak, får du beskjed om beløpet og betalingsmåtene som er tilgjengelige for uttak av eventuelle resterende beløp.
  6. Hvis du har ventende automatiske uttak, velg NETELLER fra de tilgjengelige alternativene.
  7. Hvis du har brukt denne metoden til innskudd i løpet av de foregående tolv månedene, blir NETELLER-opplysningene dine fylt ut. Hvis ikke, skriv inn din NETELLER-e-postadresse og send inn forespørselen.

Uttaksforespørselen blir behandlet i løpet av 72 timer, og krediteres umiddelbart etter godkjenning.

Viktig

Husk alltid på å logge helt ut før du lukker mobilappen:

• iOS: Mer → Logg ut
  • iOS PokerStars Next Gen-appen: Konto-ikon → Logg ut
  • Android: Meny-ikon → Logg ut

Hvis du blir blokkert av systemet, vent i ti minutter og prøv på nytt.