PayPal: Uttak ikke mottatt på grunn av at e-postadressen knyttet til PayPal ikke er bekreftet

Hvis du har bedt om et PayPal-uttak, og du ennå ikke har bekreftet e-postadressen registrert på PayPal-kontoen din, beholdes pengene i «uavhentet»-status i opptil 30 dager.

For å bekrefte e-postadressen knyttet til PayPal-kontoen din, følger du disse trinnene:

1. Logg inn på PayPal-kontoen din.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. Under E-post klikker du på e-postadressen du vil bekrefte.
  4. Klikk på Bekreft denne e-postadressen.

PayPal sender deg en e-post med en kobling du må trykke på. Åpne e-posten og klikk på Bekreft e-postadressen min. Du vil automatisk tatt med tilbake til PayPal-nettstedet. Skriv ganske enkelt inn PayPal-passordet ditt og klikk på Bekreft e-postadresse, for å få tilgang til kontoen din.

Hvis du ikke bekrefter e-postadressen knyttet til PayPal-kontoen din innen 30 dager, vil pengene automatisk sendes tilbake til oss og krediteres Stars-kontoen din.