QIWI Wallet: Instruksjoner for uttak (datamaskin)

For å bekrefte om betalingsmåten er tilgjengelig i ditt land, vennligst logg inn på Stars-kontoen din og gå til kassen.

Hvis du allerede har foretatt et vellykket QIWI Wallet-innskudd i løpet av de tolv siste månedene, kan du sende en uttaksforespørsel gjennom å følge disse trinnene:

1. Logg inn på Stars-kontoen din og gå til kassen.
  2. Velg Uttak.
  3. Fyll in beløpet du ønsker å ta ut og trykk på pilen for å gå videre til neste skjerm.
  4. Velg QIWI Wallet-alternativet og gå videre til neste skjerm.
  5. Bekreft at den registrerte QIWI Wallet-informasjonen er korrekt og trykk på OK.

Uttaksforespørselen blir behandlet i løpet av 72 timer og krediteres QIWI Wallet-kontoen din umiddelbart etter godkjenning.