Forespørsel om uttak fra et annet land

Før du sender forespørselen om uttak, anbefaler vi at du kontakter sikkerhetsteamet vårt fra den registrerte e-postadressen din og forklarer årsaken til at et annet land vises.

Du kan kontakte dem via skjemaet for å kontakte kundeservice. Slik finner du en lenke til skjemaet:

Nettsted
  1. Hjelp og kundeservice
  2. Kontakt oss
PC/Mac
  1. Hjelp
  2. Kontakt kundeservice
Mobil

Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS), og deretter:

1. Innstillinger og verktøy
  2. Kundeservice
  3. Kontakt kundeservice

Når skjemaet er åpnet, følger du denne fremgangsmåten:

1. Tast inn e-postadressen din.
  2. Som kategori velger du Uttak.
  3. Som underkategori velger du Bytte kort eller betalingskonto.
  4. Skriv Remove eCheck account information i emnefeltet.