Skrill: Instruksjoner for uttak

Avhengig av hvilket land du er registrert i, kan et innskudd fra Skrill i løpet av de siste tolv månedene være påkrevd for at denne metoden skal bli tilgjengelig for uttak.

Hvis du har brukt Skrill til å gjøre innskudd med i løpet av de foregående tolv månedene, blir uttaket automatisk kreditert Skrill-kontoen din, opptil innskuddsbeløpet med denne metoden og i samme valuta som det siste Skrill-innskuddet. Du kan deretter ta ut det gjenværende beløpet med de tilgjengelige metodene i kassen, deriblant Skrill.

Slik gjør du uttak med denne metoden:

1. Gå til kassen og velg uttak-fanen.
  2. Skriv inn uttaksbeløpet og velg uttak/neste-knappen.
  3. Velg Skrill fra de tilgjengelige metodene.
  4. Hvis du har brukt denne metoden i løpet av de foregående tolv månedene, blir Skrill-opplysningene dine fylt ut. Hvis ikke, skriv inn din Skrill-e-postadresse og send inn forespørselen.

Forespørselen blir behandlet innen 72 timer (48 timer for Portugal) og deretter umiddelbart kreditert Skrill-kontoen din.

Hvis du ikke har en Skrill-konto, har du 14 dager på deg til å opprette en ved å bruke samme e-postadresse som du oppga i kassen. Hvis ikke blir midlene kreditert Stars-kontoen din.