WebMoney: Instruksjoner for uttak (datamaskin)

WebMoney-uttak er bare tilgjengelig i kassen hvis du har gjort et WebMoney-innskudd i løpet av de siste tolv månedene. Innskudd med forhåndsbetalte WebMoney-kort teller ikke.

Du gjør en forespørsel om WebMoney-uttak på følgende måte:

• Logg inn på Stars-kontoen din.
  • Åpne kassen og velg Uttak.
  • Skriv inn beløpet du vil ta ut, og velg Neste.
  • Velg WebMoney og trykk på Send forespørsel.

Vi går gjennom forespørselen om uttak innen 72 timer og krediterer deretter umiddelbart WebMoney-kontoen du brukte til å gjøre det forrige innskuddet.

Du kan sende forespørsler om ett WebMoney-uttak hver 24. time regnet fra klokkeslettet da den forrige forespørselen ble gjort.