Feil ved skriving til disk

For å installere programvaren vår og unngå feil med at det ikke kan skrives til disken, kan du følge denne fremgangsmåten:

1. Hvis programvaren vår ikke kjøres, og du installerer direkte fra nettleseren, kan du prøve å åpne mappen du lagret installasjonsfilen i, og deretter høyreklikke på filen og velge Kjør som administrator.
  2. Prøv å laste ned installasjonsprogrammet med en annen nettleser (Chrome, Firefox, Internet Explorer osv.) og følg samme fremgangsmåte som over for å installere.
  3. Prøv å midlertidig avinstallere antivirus-/brannmurprogramvaren din, og last deretter ned og kjør installasjonsprogrammet igjen (pass på å installere sikkerhetsprogramvaren igjen etterpå).