Lave systemressurser i Windows

Melding om lave systemressurser kommer når datamaskinen din ikke har ressurser nok til å kjøre programmet. For å unngå dette problemet i fremtiden, vennligst hold antall kjørende applikasjoner nede på et minimum hvis du bruker en eldre maskin til å spille med. Du kan også restarte maskinen din. Dette frigjør ressurser og gjør at du ikke lenger bør støte på dette problemet.

Skulle du derimot fortsette å ha problemer etter å ha fulgt trinnene ovenfor, send programvarens loggfiler til oss:

1. Last inn programvaren vår (du trenger ikke å logge på for å utføre dette trinnet).
  2. Trykk på Hjelp i lobbyen (klikk først på Mer hvis du ikke ser knappen).
  3. Velg Loggfiler (ta med Stars-ID og informasjon om hvorfor du sender loggfilene).
  4. Klikk på SEND LOGGFILER. Da sendes automatisk loggfilene og forklaringen din til oss.

Alternativt kan du lagre loggfilene som en .zip-fil ved å klikke på ZIP og LAGRE-knappen, så lagres loggfilene automatisk som en .zip-fil på harddisken din.

1. Åpne lobbyen.
  2. Gå til Hjelp.
  3. Gå til Loggfiler.
  4. Velg ZIP og LAGRE.
  5. Lagre filen på skrivebordet ditt (du må kanskje navigere til skrivebordet da standardplasseringen er mappen for innstillinger).

Du kan sende loggfilene til oss via skjemaet for å kontakte kundeservice. Slik finner du en lenke til skjemaet:

Nettsted
  1. Hjelp og kundeservice
  2. Kontakt oss
Programvare på datamaskin
  1. Hjelp
  2. Kontakt kundeservice

Det er viktig at du sender oss disse filene så snart du kan, ettersom de bare oppbevares på din harddisk i én dag.

Vennligst oppgi dersom du bruker tredjeparters verktøy mens du spiller, som for eksempel Hold'em Manager, PokerTracker osv.