Lave systemressurser i Windows

Beskjeden Lave systemressurser dukker opp når datamaskinen din ikke har nok ressurser til å åpne programvaren vår. For å unngå dette problemet i fremtiden, bør du kjøre minst mulig applikasjoner når du spiller på siden vår hvis du bruker en eldre maskin. I tillegg kan du prøve å starte maskinen på nytt før du setter i gang å spille. Dette kan frigjøre ressurser og muligens løse problemet.

Hvis du fortsetter å oppleve problemer etter å prøvd det foregående, send programvarens loggfiler til oss. Det er viktig at du sender oss disse filene så fort som mulig, siden de overskrives i løpet av 48 timer.

Last inn programvaren vår (innlogging er ikke påkrevd for å gjøre dette), deretter velger du:

Hjelp → Loggfiler (ta med Stars-ID og informasjon om hvorfor du sender loggfilene) → SEND LOGGFILER

Dette vil da automatisk sende loggfilene og forklaringen din til oss.

Alternativt kan du lagre loggfilene som en ZIP-fil ved å velge ZIP og LAGRE. Dine loggfiler vil deretter bli lagret som en .zip-fil på harddisken din. For å gjøre det, åpne lobbyen og deretter:

Hjelp → Loggfiler → ZIP og LAGRE

Lagre filen på skrivebordet ditt, du må kanskje navigere til skrivebordet da standardplasseringen er mappen for innstillinger.

Send oss loggfilene via kontaktskjemaet du finner her:

Nettsted
  1. Hjelp og kundeservice
  2. Kontakt oss
Programvare på datamaskin
  1. Hjelp
  2. Kontakt kundeservice

I tillegg kan du bekrefte om du bruker tredjepartsverktøy når du spiller, som f.eks. Hold'em Manager, PokerTracker osv.