Krav for å kjøre programvaren vår på Windows

For Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10 som kjøres på Intel-kompatible enheter, er minste systemkrav for at programvaren vår skal fungere riktig:

• Pentium 4 (Prescott)- eller Athlon 64-prosessor
  • 256 MB RAM (Windows XP) eller 512 MB RAM (Windows Vista, 7, 8)
  • 800x600 skjermoppløsning med 16-bits fargedybde (High Color)
  • 300 MB ledig harddiskplass
  • 56k internettforbindelse via modem

De ovennevnte spesifikasjonene gir ikke rask ytelse, men det vil være mulig å spille. Anbefalt systemkonfigurasjon er som følger:

• Moderne prosessor
  • 1 GB RAM (mer for best mulig ytelse)
  • 1024x768 skjermoppløsning med 16-bits fargedybde (High Color) eller mer
  • 300 MB ledig harddiskplass
  • 128 kbps eller raskere internettforbindelse via DSL eller kabel

Vær også oppmerksom på at grafikkortet ditt minst må støtte Open GL 2.1 for at alle elementene i programvaren vår skal kjøres som beregnet. Her følger en veiledning for de mest populære merkene. Sørg også for å ha installert de nyeste driverne (programvare):

• Intel: alt av HD-serien (2010 eller nyere)
  • AMD: alt av HD-serien (2007 eller nyere)
  • Nvidia: alt av GeForce 5 eller nyere (siden 2003)

Hvis du er usikker, kan du sjekke med produsenten av grafikkortet.