Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Overføring av ekte penger – ikke mottatt

Hvis du venter på en overføring fra en annen spiller, foreslå vi at du kontakter avsender direkte og spør hva forsinkelsen skyldes. Våre retningslinjer for personvern gjør at vi ikke kan diskutere andre spilleres kontoer.

Du kan også be avsender kontakte oss direkte, slik at vi kan løse eventuelle problemer.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler