Retningslinjer for personvern

Oversikt

Nedenfor finner du retningslinjene for personvern, som forteller deg mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger og om rettighetene du har med tanke på datasikkerhet. Vi anbefaler at du gjør deg kjent med våre retningslinjer for personvern. Vi forstår imidlertid at mange har det travelt, og ønsker derfor å gi deg en rask oversikt over hvordan vi vil bruke dine personopplysninger – vennligst husk at den første delen kun er en enkel oversikt og ikke bør erstatte (leses i stedet for) de fullstendige retningslinjene for personvern som du finner nedenfor

Vi behandler personopplysningene dine i henhold til de formålene som oppgis i detalj nedenfor, men de to hovedformålene er å gjøre det mulig for oss å tilby deg tjenester, i tillegg til å oppfylle våre regulatoriske forpliktelser, da spesielt:

  • På den første av disse, og for at vi skal kunne tilby deg tjenester, trenger vi at du registrerer en brukerkonto og oppgir bankopplysninger slik at du kan sette inn penger.
  • Når det kommer til det regulatoriske aspektet, er vi pålagt å overvåke våre kunder og til enhver tid ha oversikt over transaksjoner for dermed å sørge for at vi tilbyr en rettferdig, ansvarlig og sikker tjeneste – dette inkluderer å bekrefte alderen din samt overvåke kundene våre for å sikre at de ikke spiller for mer penger enn de faktisk har.

Introduksjon

Retningslinjene for personvern gjelder for våre nettsider, programmer, varer og tjenester som er koblet til disse retningslinjene, eller som ikke har egne retningslinjer for personvern. Formålet med retningslinjene for personvern er å gi deg informasjon om hvordan vi bruker personopplysningene dine. Retningslinjene for personvern vil fra tid til annen oppdateres, så vi anbefaler at du leser de regelmessig. Skulle det komme større endringer, sørger vi for å varsle deg om dette.

Hvem er kontrolløren?

Kontrolløren (tidligere kjent som datakontrolløren) som passer på dine personopplysninger er TSG Interactive Gaming Europe Limited, Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta' Xbiex, XBX 1011, Malta. Dette er den vi refererer til når vi skriver «TSG», «vi», «vår» og «oss» etc.

Og hva med personvernansvarlig (DPO)?

Ja, vi har utnevnt en personvernansvarlig (DPO). Selv om du når vår DPO direkte på dpo@starsgroup.com, kan du også ta kontakt med kundeserviceteamet vårt hvis du ønsker å utøve rettighetene dine. Se avsnittet «Dine rettigheter» nedenfor.

Hva menes med «Gruppen»?

Når det refereres til «Gruppen» i retningslinjene for personvern er det Flutter Entertainment plc og alle, eller noen av selskapets direkte eller indirekte datterselskaper, fellesforetak og deres tilknyttede selskaper hvor som helst i verden som fra tid til annen kan omfatte, men ikke begrenset til, Paddy Power, Betfair, Timeform, Sportsbet, BetEasy, FanDuel, TVG, Adjarabet, Sky Betting and Gaming, Full Tilt, PokerStars og FOX Bet. 

Slik samler vi inn personopplysningene dine

For at vi skal kunne tilby deg våre tjenester, må du opprette en brukerkonto. Når du oppretter denne brukerkontoen, må du sende inn personlig informasjon som for eksempel navn, alder, adresse og e-post. Ytterligere informasjon vil noen ganger være nødvendig for at du skal kunne bruke noen av tjenestene våre, for eksempel bankkortopplysningene dine.

Vi vil også samle inn informasjon om transaksjonene dine, inkludert spillaktiviteten din. Vi kan også samle inn personopplysninger gjennom undersøkelser som vi, eller selskaper som er engasjert av oss for et slikt formål, foretar. I tillegg samler vi inn informasjon om din bruk av våre nettsider, mobilapper og tjenester. Vi samler også inn annen informasjon som er nødvendig i henhold disse retningslinjene for personvern.

Der du kontakter oss, vil vi behandle personopplysninger du oppgir i denne kommunikasjonen.

Vi kan også samle inn personopplysninger fra tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel kredittvurderingsbyråer eller selskaper som jobber med forebygging av svindel.

Vi bruker også «informasjonskapsler» og lignende teknologi, som også samler inn en viss type informasjon om deg, for eksempel enhetens IP-adresse og nettaktivitet, hvorav noen vil bestå av dine personopplysninger. Du kan lære mer om informasjonskapslene vi bruker under avsnittet om «informasjonskapsler» nedenfor.

Slik bruker vi personopplysningene dine

I samsvar med databeskyttelseslovgivningen bruker vi kun personopplysningene dine når vi har rettslig grunnlag for å gjøre det. Vi bruker personopplysningene dine hvis: (i) det er nødvendig å tilby deg tjenester i henhold til kontrakten vi har med deg; (ii) vi er pålagt å gjøre det i samsvar med juridiske eller regulatoriske forpliktelser; (iii) du har gitt ditt samtykke; eller (iv) det er i vår interesse å bruke personopplysningene dine, forutsatt at ingen av disse interessene berører dine egne rettigheter, frihet eller interesser.

Med unntak av noen få, så er det flere kategorier av personopplysninger vi ikke bruker (for eksempel personopplysninger om helse, etnisitet, religion, politisk overtalelse, fagforeningsmedlemskap eller seksualitet) eller personopplysninger om straffbare handlinger eller overbevisning. Der det er gjort unntak med bruk av spesielle kategorier av personopplysninger, har vi oppgitt det lovlige grunnlaget som kreves i kursiv nedenfor.

Nedenfor lister vi opp noen av grunnene for at vi samler inn personopplysningene dine, og det lovlige grunnlaget som vi utfører en slik innsamling på:

FormålLovlig grunn
For å sette opp, administrere og håndtere brukerkontoen din  For å fullføre kontraktsforpliktelsene
For å kunne tilby deg våre tjenester (slik at du for eksempel skal kunne spille våre spill) For å fullføre kontraktsforpliktelsene
For å motta og svare på dine spørsmål og forespørsler For å fullføre kontraktsforpliktelsene hvis kommunikasjonen relaterer til våre tjenester. 
For å kunne gi deg beskjed om viktige oppdateringer av våre nettsider, mobilapper og tjenester  For å fullføre kontraktsforpliktelsene
For å sikre at vi er i stand til å oppfylle våre forpliktelser rundt din bruk av tjenestene våre, inkludert å bekrefte nøyaktigheten av all informasjon du gir oss, bekrefte identiteten din og bekrefte alderen din (som kan innebære at vi oppgir personopplysningene dine til en tredjepart eller supplerer personopplysningene med informasjon mottatt fra tredjepart (for eksempel kredittvurderingsbyråer))  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav
Å finne eventuelle kilder til midler og formue, og for å avgjøre evnen din til å ha råd til beløpet som brukes  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav 
For å oppfylle våre forpliktelser i henhold til gjeldende lover (inkludert lovgivning rundt spill, og lisensieringskrav knyttet til våre spillisenser)  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav
For å identifisere og avsløre mistenkt svindel, ulovlige eller annen upassende aktivitet knyttet til våre nettsider, mobilapper og tjenester (inkludert hvitvasking av penger)  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav 

Vesentlig offentlig interesse: Forebygge eller oppdage ulovlige handlinger / beskytte offentligheten mot uredelighet / regulatoriske krav knyttet til ulovlige handlinger og uredelighet / forhindre svindel / mistanke om finansiering av terrorisme eller hvitvasking av penger  
Overvåke spillmønstre og identifisere eventuelle bekymringer rundt ansvarlige spilling  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav 

Vesentlig offentlig interesse: Beskytte utsatte individer / beskytte deres økonomi  
Forhindre at du bruker våre nettsider, mobilapplikasjoner og tjenester hvis du har bedt om at vi gjør det (for eksempel selvekskludering)  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav 

Vesentlig offentlig interesse: Beskytte utsatte individer / beskytte deres økonomi  
Overholde eventuelle innskudds-, bruks- eller tapsgrenser du har satt eller som er satt på brukerkontoen din  Samtykke
Støtte ethvert annet formål som er nødvendig for å oppfylle våre kontraktsforpliktelser eller som er spesifikt er oppgitt på det tidspunktet du sender inn dine personlige data  For å fullføre kontraktsforpliktelsene
Identifisere svindel ved bruk av tjenestene våre Nødvendig for et juridisk eller regulatorisk krav
Identifisere brutt på våre vilkår  For å fullføre kontraktsforpliktelsene
Gjennomføre markedsundersøkelseskampanjer  Få en bedre forståelse av tjenestene kundene våre bruker 
Sende ut spørreundersøkelser for å få en bedre forståelse av våre tjenester  Få en bedre forståelse av tjenestene kundene våre bruker 
Undersøke resultatene fra spørreundersøkelsene  Samtykke
Utarbeide statistikk knyttet til din og andre kunders bruk av våre nettsider, mobilapper og tjenester Få en bedre forståelse rundt bruken av, og dermed forbedre, våre produkter og tjenester
Sende ut tilbud og kampanjer knyttet til våre tjenester  Samtykke
Ta opp telefonsamtaler og livechat med kundeservice til opplæringsøyemed Få en bedre forståelse av hvordan vi skal kunne forbedre vår kundeservice
Ta opp telefonsamtaler og livechat med kundeservice til sikkerhets- og lovmessige formål  Nødvendig for et juridisk eller regulatorisk krav
Å bruke ditt navn, bilde, brukernavn eller bosted i reklame eller markedsføring, men bare når du har gitt uttrykkelig samtykke til at vi kan gjøre det  Samtykke
Deling: Dele dine personopplysninger med andre medlemmer av «Gruppen», som også er med på å tilby våre tjenester til deg som kunde  Få en bedre forståelse av hvordan vi skal tilby våre tjenester
Deling: Dele dine personopplysninger med våre profesjonelle rådgivere, som for eksempel advokater og konsulenter  Få en bedre forståelse av hvordan vi skal søke råd
Deling: Dele dine personopplysninger med andre medlemmer av «Gruppen», for dermed å sørge for at kravene rundt ansvarlig spilling blir brukt over hele «Gruppen»  Nødvendig for et juridisk eller regulatorisk krav
Deling: Dele dine personopplysninger for å kunne gi deg reklame via sosiale medier, med mindre du har bedt om å ikke motta slik markedsføring via kontoen din på de respektive sosiale mediene.  Få en bedre forståelse av hvordan vi skal kunne markedsføre produkter og tjenester
Deling: Dele dine personopplysninger med en tredjepart, for dermed å kunne bekrefte identitet og geografiske posisjon  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav
Deling: Dele dine personopplysninger med tredjeparter, for å kunne oppdage svindel og hvitvasking av penger  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav 

Vesentlig offentlig interesse: Forebygge eller oppdage ulovlige handlinger / beskytte offentligheten mot uredelighet / regulatoriske krav knyttet til ulovlige handlinger og uredelighet / forhindre svindel / mistanke om finansiering av terrorisme eller hvitvasking av penger  
Deling: Dele dine personopplysninger med politimyndigheter, for å forebygge og oppdage kriminalitet  Få en bedre forståelse for hvordan vi skal beskytte tjenestene våre og samfunnet vårt 

Vesentlig offentlig interesse: Forebygge eller oppdage ulovlige handlinger / beskytte offentligheten mot uredelighet / regulatoriske krav knyttet til ulovlige handlinger og uredelighet / forhindre svindel / mistanke om finansiering av terrorisme eller hvitvasking av penger  
Deling: Dele dine personopplysninger med nasjonale selvekskluderingsdatabaser, hvis du har valgt å selvekskludere deg fra våre tjenester  Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav 

Vesentlig offentlig interesse: Beskytte utsatte individer / beskytte deres økonomi  
Deling: Dele dine personopplysninger med regulerende myndigheter, for å kunne assistere og delta i en eventuell etterforskning  Nødvendig for et juridisk eller regulatorisk krav
Informasjonskapsler: For å drifte våre nettsider og mobilapper, inkludert eventuell samhandling med våre nettsider og mobilapper, i tillegg til å huske tidligere valg når du navigerer deg fra side til side  Få en bedre forståelse av å bruke en nettside, med minst standardfunksjonalitet, for å tilby våre tjenester
Informasjonskapsler: For å analysere bruken din av nettsiden vår, overvåke de besøkende og i tråd med din bruk, automatisk fylle ut innhold på nettsiden vår  Samtykke
Informasjonskapsler: For å spore reisen din til og fra nettsiden vår, slik at vi kan forstå de besøkendes adferd og dermed gi en forbedret effekt på eventuell markedsføring  Samtykke 
Informasjonskapsler: For å overholde regelverket, inkludert identifisere brukere av flere kontoer, forsøk på å logge inn på en uautorisert brukerkonto og svindelforsøk Nødvendig for å overholde et juridisk eller regulatorisk krav
Informasjonskapsler: For å sende ut tredjeparts markedsføring  Samtykke

I tillegg til det som er beskrevet ovenfor, kan vi også behandle personopplysningene dine for formål som vi anser å være like de som allerede er nevnt. Vi oppdaterer stadig våre retningslinjer for personvern.

Vær oppmerksom på at de lovmessige grunnlagene som beskrives ovenfor, er de som først og fremst er gjeldende, selv om endring i omstendigheter også kan medføre endring i de lovmessige grunnlagene – hvis du for eksempel stenger brukerkontoen din hos oss, vil vi ikke lenger behandle personopplysninger med tanke på å utføre en kontrakt med deg, men vi vil fortsette å gjøre det for å overholde visse juridiske krav.

Deling internt i «Gruppen»

Vi er en del av «Gruppen» og det vil være tilfeller der dine personopplysningen deles med andre medlemmer av «Gruppen». Dette kan skje i følgende omstendigheter:

  • for å gjøre det mulig for oss å identifisere og gjenskape tiltak for ansvarlige spilling (for eksempel selvekskludering) til spillere over hele «Gruppen» (nødvendig for å oppfylle et juridisk/regulatorisk krav)
  • for å bistå med kontoadministrasjon, identifikasjon og bekreftelse av våre kunder, i tillegg til andre regulatoriske kontroller (nødvendig for å overholde et juridisk/regulatorisk krav);
  • for å hjelpe til med å holde kundeinformasjonen oppdatert (nødvendig for å overholde en juridisk/regulatorisk forpliktelse);
  • for å identifisere kunder som har begått eller er mistenkt for svindel, hvitvasking av penger eller andre kriminelle handlinger (nødvendig for å overholde et juridisk/regulatorisk krav);
  • for å identifisere kunder som har brutt tjenestevilkårene våre eller andre vilkår knyttet til tjenestene våre (lovmessige interesser);
  • for å sende markedsføringsmateriell på tvers av merkevarer der kunden har bedt om dette (samtykke); og
  • for å analysere og bedre forstå vår virksomhet, våre kunder, produkter og tjenester i hele «Gruppen».

Vi vil også i fremtiden kunne dele personopplysninger med andre medlemmer av «Gruppen» for formål som er relatert til og like de som allerede er beskrevet ovenfor. Til slutt, der vi ved lov eller forskrift, av årsaker utover de som er angitt ovenfor, er pålagt å dele personopplysninger med hele «Gruppen», vil vi måtte gjøre dette.

Vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern regelmessig for å få vite om oppdateringer av deling internt i gruppen.

Avsløre dine personopplysningen

I tillegg til de nevnte punktene rundt deling av dine personopplysninger ovenfor, vil vi også gi dine personopplysninger de som tar seg av våre betalinger. Alle slike betalingsbehandlere vil være under kontrakt og vil ikke kunne dele dine personopplysninger videre.

Vi kan også bruke personopplysningene dine under følgende omstendigheter:

  • når det er påkrevde ved lov eller forskrift (utlevering til en statlig, regulerende eller håndhevende myndighet);
  • for å forsvare oss rettslig og/eller med tanke på rettssaker; og
  • mens vi forhandler om overtakelse, kjøp eller fusjon, og i henhold til det samme.

Overføring av personopplysninger til utenfor EØS

Vi lagrer personopplysningene dine på Isle of Man, et territorium som har mottatt et «tilstrekkelig beskyttelsesnivå» (Adequacy Decision) fra EU-kommisjonen om egnede databeskyttelseslover. Personopplysningene dine kan også bli hentet av medlemmer innenfor «Gruppen» som befinner seg utenfor EU, og i slike tilfeller har vi implementert standard kontraktklausuler for å sikre tilstrekkelig beskyttelse av dine personopplysninger.

Vi vil også kunne dele dine personopplysninger med tredjeparter utenfor EU, og i alle slike tilfeller vil vi sikre at standard kontraktklausuler eller et «tilstrekkelig beskyttelsesnivå» (Adequacy Decision) er på plass for å sikre dine personopplysninger.

Sikkerhet

Vi vil bruke passende sikkerhetsmessige, tekniske og organisatoriske tiltak for å sørge for at dine personopplysninger er sikre, og for å forhindre tyveri, tap eller uautorisert tilgang til dine personopplysninger Det er imidlertid viktig å forstå at en fullstendig sikkerhet aldri kan garanteres, og du vil ikke kunne holde oss ansvarlige hvis sikkerheten til din personlige informasjon blir kompromittert, med mindre det er på grunn av vår uaktsomhet.

Markedsføring

Hvis du har registrert deg som kunde hos oss, kan vi sende deg markedsføring knyttet til andre tjenester som tilbys av oss eller vår «Gruppe», forutsatt at du har gitt ditt samtykke til å motta denne typen markedsføring.

Du kan når som helst administrere samtykkene rundt markedsføring via brukerkontoen din. Du kan også avslutte abonnementet ved å bruke «verktøyene» i markedsføringen du mottar. Vær oppmerksom på at hvis du avslutter et abonnementet, kan det ta opptil fem virkedager før avregistreringen trer i kraft.

Markedsføring på sosiale medier

Vi vil også kunne bruke dine opplysninger for å vise deg relevant markedsføring og personlig innhold om «Gruppens» tjenester på en tredjeparts sosiale medieplattformer (sosiale medier) som vi har tilgang til via relevante leverandører (f.eks. Facebook og Twitter). Hvis du ikke ønsker å se disse denne typen markedsføring, kan du endre dette via innstillingene på de relevante sosiale mediene. Hvis du ikke vil at vi skal dele dine opplysninger via sosiale medier, kontakt oss direkte.

Informasjonskapsler

I disse retningslinjene for personvern bruker vi uttrykket «informasjonskapsler» når vi refererer til informasjonskapsler og lignende teknologi som benyttes for å lagre informasjon (for eksempel beacons). En informasjonskapsel er en enkel tekstfil som lagres på datamaskiner og/eller mobil (eller andre enheter) av nettstedets server. Det er kun denne serveren som vil kunne hente eller lese innholdet som finnes i informasjonskapselen. Hver informasjonskapsel er unik for nettleseren din. Den vil inneholde anonym informasjon, for eksempel en unik identifikator og nettstedets navn samt noen sifre og tegn.

Nesten alle nettsider og applikasjoner du besøker/bruker, inkludert våre nettsider, benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din gjennom å «huske» deg, enten i løpet av et enkelt besøk (ved hjelp av en «session cookie») eller gjennom gjentatte besøk (ved hjelp av en «persistent cookie»).

Informasjonskapsler brukes til å forbedre bruken din av en nettside eller et program/app, for eksempel ved å la deg navigere effektiv mellom forskjellige sider eller lagre dine personlige preferanser. Informasjonskapslene gjør interaksjonen mellom deg og nettsiden forhåpentligvis både raskere og enklere. Hvis en nettside eller et program/app ikke bruker informasjonskapsler, vil det/den tro at du er en ny besøkende hver gang du navigerer til en ny side. Informasjonskapsler kan også brukes til å aktivere målrettet markedsføring og analysere besøket ditt på en nettside.

Du kan lære mer om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem i nettleseren din her.  

Du kan lære mer om hvilke informasjonskapsler som finnes på enheten din, og eventuelt deaktivere dem ved å trykke her.

Oppbevaring av dine personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysningene dine i seks år. De seks årene beregnes fra det øyeblikket du stenger brukerkontoen din eller hvis brukerkontoen din har ligget i dvale i en så lang periode. Det finnes noen unntak fra en slik oppbevaringsperiode, nemlig:

  • Hvis du selvekskluderer deg fra noen av tjenestene våre, vil vi beholde informasjonen på ubestemt tid.
  • Hvis du er under etterforskning eller mistenkes for mulig svindel, hvitvasking av penger eller annen kriminell aktivitet, kan vi lagre dine personopplysninger lenger.
  • Ved juridiske tvister, vil vi oppbevare personopplysningene dine så lenge tvisten varer og deretter i seks år etterpå.

Oppdatere dine personopplysninger

Du kan når som helst oppdatere noen av personopplysningene dine via brukerkontoen din. Vi ønsker at når du endrer dine personopplysninger, så oppdaterer du disse på brukerkontoen din også.  Hvis du ikke klarer å endre opplysningene dine via brukerkontoen din, kontakt kundeservice

Dine rettigheter

Du har følgende rettigheter når det gjelder dine personopplysninger:

  • rett til å se personopplysningene vi har lagret om deg (også kjent som en personforespørsel);
  • rett til å motta visse personopplysninger i maskinlesbart format;
  • rett til å få rettet unøyaktige eller utdaterte personopplysninger;
  • der hvor vi spesifikt har bedt om ditt samtykke til å behandle personopplysningene dine, og ikke har andre lovmessige krav, har du rett til å trekke tilbake dette samtykket;
  • rett til å slette visse personopplysninger der det ikke lenger er nødvendig for oss å beholde de, hvis du har trukket tilbake samtykket ditt i henhold til avsnittet ovenfor, der du har motsatt deg i henhold til avsnittet nedenfor, der dine personopplysninger er ulovlig behandlet, eller der hvor det er påkrevd å slette dine personopplysninger i samsvar med en juridisk forpliktelse;
  • rett til å motsette deg databehandlingen hvis det lovlige grunnlaget er at det er i våre legitime interesser å behandle personopplysningene dine, men vær oppmerksom på at vi fremdeles kan behandle personopplysningene dine hvis det er andre relevante lovmessige grunnlag eller hvis vi har grunnlag til fortsette å behandle dine personopplysninger i våre interesser som ikke overstyres av dine rettigheter, interesser eller friheter;
  • rett til å be om en forklaring av logikken som brukes, hvis vi tar beslutninger (om deg) utelukkende på automatiserte måter; og
  • rett til å nekte direkte markedsføring, noe som kan gjøres gjennom å velge bort direkte markedsføring enten via din brukerkonto eller via valg i selve markedsføringen. Du har også rett til å nekte enhver profilering i den grad det kun gjelder direkte markedsføring.

Hvis du er usikker på dine rettigheter, eller er bekymret for hvordan personopplysningene dine behandles, ta kontakt med kundeservice eller ditt nasjonale datatilsyn.

Hvis du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, kan du gjøre det ved å kontakte kundeservice. Vær oppmerksom på at mens vi prøver å imøtekomme enhver forespørsel du gjør med hensyn til dine rettigheter, er de likevel ikke absolutte rettigheter. Det betyr at vi kan avslå forespørselen eller kun svare på deler av den.

Når du sender inn en forespørsel vedrørende en sak rundt dine rettigheter, krever vi at du sender oss identifikasjon. Vi kan i tillegg be deg om å gi en nøyaktig beskrivelse av forespørselen din. Vi prøver å svare på alle forespørsler innen en måned etter at identiteten din er bekreftet, men det kan også ta lengre tid (vi vil varsle deg om dette er tilfelle). Hvis vi mottar gjentatte forespørsler, eller mener at disse er uten grunnlag, forbeholder vi oss retten til ikke å svare.

Tilsynsmyndigheter

Hvis du ønsker å klage, har du rett til å kontakte ditt eget nasjonale datatilsyn, men vi ber deg likevel om å kontakte oss i første omgang, slik at vi har muligheten til å se nærmere på dine bekymringer.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående vår bruk av dine personopplysninger, eller hvis du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, vennligst ta kontakt med kundeservice. Du kan også ta kontakt med vår «Data Protection Officer» (personvernansvarlig) på dpo@starsgroup.com.

Retningslinjer for personvern senest oppdatert: 4. februar 2021